zondag 13 november 2011

Er zijn er 2 jarig!Deze 2 kaarten heb ik gemaakt voor de zus van Jos en haar man. Zij vieren altijd samen hun verjaardag en dan is het altijd.......... wat neem ik mee? Deze kaarten in een lijstje van Ikea was een leuk kadootje voor allebei. Ik heb ook deze fotokaarten weer gemaakt van het Songbook paper-bloc van Marianne Design.

Fotokaart


Ik heb weer een fotokaart gemaakt voor een jarige. En deze keer met het Songbook paper-bloc van Marianne Design. Ik heb hier mijn nieuwe muzieknoot-creatable gebruikt om helemaal in stijl te blijven. Verder weer de bekende malletjes gebruikt om het geheel leuk af te werken. In de kaart zit een label geschoven met een toepasselijke tekst voor de jarige.

donderdag 3 november 2011

Rudolf het rendier.......Dit Scandinavian Christmas paper-bloc vond ik vorig jaar zo mooi dat ik blij was dat ik er dit jaar weer voorbeeldjes van zag. Wel gecombineerd met nieuwe malletjes. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en er heb er wel wat ideetjes van mezelf aan toegevoegd. Het meeste van de materialen komt dus weer van Marianne Design.

Prettige feestdagen


Ik ga  proberen om mijn achterstand wat kaarten plaatsen betreft eens in te lopen.
Deze kaart heb ik dus al een tijdje geleden gemaakt met het paper-bloc Songbook.
Ik twijfelde even of ik dat bloc wel zou kopen, maar ik heb er geen spijt van gehad want ik heb ondertussen al een aantal kaarten gemaakt met papier uit deze bloc. Alles wat ik hier gebruikt heb komt weer van Marianne Design, behalve het tekstplaatje. De kerstklokjes heb ik gestanst uit dun glimmend goudkarton.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...